Avui obert: 09:00-14:00
Demà tancat

HIDRATACIO CORPORAL

Temps de lectura 1 min.

La pell de el cos és diferent de la de la cara i, per tant, les seves necessitats d'hidratació i nutrició varien. Els colzes, mans, peus i genolls presenten una pell més resistent. En canvi, a les cames, glutis, braços i ventre es generen petits clotets a la superfície de la pell a causa de l'acumulació de teixit adipós que provoca la cel·lulitis.

Productes per a la cura corporal:

Gel i / o oli netejador: Són necessaris per eliminar impureses que es van acumulant al llarg del dia.
Exfoliants: Un cop per setmana, després de la neteja recomanem l'ús de exfoliants ja que contribueixen a eliminar les cèl·lules mortes, millorar la textura de la pell i l'absorció dels productes que s'apliquin posteriorment.
Hidratants: Actuen no tant per aportació directa d'aigua a l'epidermis, sinó que deixen en la superfície i en les capes exteriors de la pell substàncies que l'ajuden a retenir l'aigua necessària al seu interior.
Gel anticel·lulític: Estimulen l'eliminació de les cèl·lules adiposes el que millora la textura i l'elasticitat de la pell a més redueix els signes visibles de la cel·lulitis.
Protectors solars: Durant l'època d'estiu el cos està més exposat a el sol, el que cal fer servir cremes amb fotoprotecció per evitar l'aparició de taques, cremades i envelliment cutani.
La tibantor, la irritabilitat, la descamació i la falta de flexibilitat de la pell generen sensacions desagradables. Tenim varietat de productes per a cada tipus de pell, amb diferents textures i intensitats d'hidratació.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris